Vuxenutbildning

__________________________________________________________

Hos Vuxenutbildningen Sölvesborg-Bromölla hittar du en rad olika utbildningsmöjligheter. Du kan läsa grund- och gymnasieämnen, gå orienteringskurser och läsa på distans. För vuxna med särskilda behov finns Särskild utbildning för vuxna. Behöver du läsa svenska för att förbättra dina chanser på arbetsmarknaden finns Utbildning i svenska för invandrare med flera olika grupper utifrån den studerandes nivå och förkunskaper.

På Vuxenutbildningen utgår vi alltid från individen och du som studerande är det viktiga för oss. Digital teknik är en självklar del av vår pedagogiska verksamhet. Du finner Vuxenutbildningen centralt i Bromölla.

Kontakta oss också för prövning/validering av tidigare kunskaper, studie- och yrkesvägledning, samt hjälp med distansstudier via vårt Lärcentrum.

__________________________________________________________

Läs mer om Vuxenutbildningen under flikarna till vänster eller i vår kurskatalog som du hittar nedan. 

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
 
Igår, kl 12:25| 27 juni 2018 | Heltid, Tillsvidare | Fast månads- vecko- eller timlön |5| 7770228

Beskrivning av jobbet

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. I förbundets gymnasieskola går ca 650 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktionsproprogrammet. Gymnasieskolan är placerad i Sölvesborg men har även verksamhet i Bromölla. Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.

ARBETSUPPGIFTER Placering: Vuxenutbildningen i Bromölla Beskrivning av arbetsuppgifter: Då vi arbetar med att utveckla arbetet på vuxenutbildningen och SFI söker vi nu flera medarbetare. I första hand söker vi lärare inom SFI men även lärare med utbildning i svenska inom vuxenutbildning på grundläggande eller gymnasial nivå. I uppdraget som SFI-lärare möter du världen i klassrummet varje dag, spännvidden är därmed mycket stor, alltifrån att ge kortutbildade nyanlända grundläggande läs- och skrivfärdigheter till att undervisa akademiker med lång studievana. Som lärare inom svenska för invandrare ska du tillsammans med kollegorna skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når läroplanens och kursplanernas mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av elevernas behov och förutsättningar. Undervisning kan ske både dagtid och kvällstid, sommarkurser och i flexibel studieform.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor från olika kulturer, har en positiv grundsyn, är flexibel och kreativ. Du ska känna dig trygg i din lärarroll och vara flexibel i ditt arbetssätt. Vi söker dig som har behörighet att undervisa inom SFI och är en god pedagog. En anställning hos oss på Vuxenutbildningen inom Sölvesborg Bromölla Kommunalförbund innebär att vi förväntar oss att du är en aktiv part i arbetslaget och att du har god kommunikativ förmåga gentemot alla på arbetsplatsen. Du tycker om att vara med och utveckla nya idéer och vidare har du god administrativ- och organisationsförmåga. Du är väl förtrogen med gällande läroplan vad gäller värdegrund och kunskapsuppdrag. Du har en god förmåga att dokumentera ditt arbete och har erfarenhet av bedömning samt arbete med digital lär-plattform och digitala verktyg. Du brinner för att utveckla din undervisning och tar aktiv del i skolans utvecklingsarbete. Som arbetsgivare lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet i arbetet med elever samt kollegor. Bifoga din lärarlegitimation med din ansökan. Vi kommer att genomföra löpande intervjuer under ansökningsperioden.

Arbetslivserfarenhet

 SFI-lärare: erfarenhet efterfrågas

 


Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-01 . Ange löneanspråk Individuell lönesättning tillämpas.

 

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Christel Lundin, Rektor, Telefonnummer: 0456-82 27 60

Fackliga kontaktpersoner

Helena Axelsson, LR, Telefonnummer: 0456-82 27 64

Ola Kindberg, Lärarförbundet, Telefonnummer: 0456-81 66 77

Företagets adress

29480 Sölvesborg

Postadress

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Box 232
29480 Sölvesborg
 
 Sök jobbet senast 27 juni 2018

Ange referens 10/18.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

 
 

 

Gå direkt till:

Snabblänkar

Aktuellt

Höstens kurser på vux.

>>> Kursutbud
---------------------------

Höstens studiedagar
 

Omprov/Prövningstillfälle:

 

Omproven sker
kl. 18.00-20.00

___________________________
Drop-in studievägledning på Sölvesborgs bibliotek
Vuxenutbildningens Studie- och Yrkesvägledare finns på plats på Sölvesborg bibliotek till våren och tipsar dig som går i studietankar. 
Torsdagar kl. 15.00-17.00

Vägledningen återkommer till hösten. Välkomna då!

Vuxenutbildningen kan hjälpa till med yrkesutbildningar.
>>> Läs mer här

----------------------------

Läs mer om den nya satsningen Kunskapsklivet

Matsedel

Här hittar du aktuell matsedel för Bromölla vecka för vecka.

 

Sölvesborg - Bromölla kommunalförbund | Förbundskansliet | 29480 Sölvesborg | 0456-81 66 53 | sbkf.se | forbundet@sbkf.se