Miljö

Vi värnar om miljön och har därför valt att jobba med ett golvvårdsvax som fungerar på kommunernas golvmaterial. Detta vax är fritt ifrån parfym, färg och andra tillsatser och har miljömärkning med Svanen. PLS Vaxsystemet har rengörande och skyddande effekt. Detta tillsammans med våra städmaskiner ger golvet en ökad livslängd.

För att minimera hanteringen av vatten och kemikalier har vi minskat sortimentet och har samma städpreparat var man än befinner sig och städar i kommunerna.

Vi strävar efter bästa möjliga arbetsmiljö med fokus på ergonomi och använder städmaskiner i första hand. För att underlätta för våra anställda och vikarier finns det likadana städmaskiner var man än städar. Vår maskinpark är något vi är mycket stolta över.

Städservice satsar på utbildningar och yrkeskunnande, alla fastanställda går SRY-utbildning.

Vi jobbar för att förbättra kvalitén och arbetsmiljön hela tiden. Kvalitetskontroller Insta 800 görs med jämna mellanrum på objekten vi städar. Städpersonalen får en bekräftelse på att deras jobb är bra utfört och för att vi ska kunna vara säkra på att det kunden köper det utförs.

Städservice använder sig av ett kalkylprogram, ett dataprogram som räknar ut tiden ett objekt tar att städa. Alla våra objekt som vi städar är inlagt i detta program, detaljerat med rumstyp, yta och frekvens.

Gå direkt till:

 

Sölvesborg - Bromölla kommunalförbund | Förbundskansliet | 29480 Sölvesborg | 0456-81 66 53 | sbkf.se | forbundet@sbkf.se